Cursus Stoelmassage Professioneel

Dagcursus: 2 cursusdagen van 10.00 tot 17.00 uur
Eerstvolgende mogelijkheid: Zaterdag 30 april + 7 mei

Bekijk de agenda en schrijf je in

Wat is stoelmassage?

Stoelmassage brengt ontspanning, verhoogt de concentratie, zorgt voor prestatieverbetering, werkt stressverminderend en reduceert de spanning in de spieren. De massage duurt naar wens 15 tot 30 minuten en kan gemakkelijk op locatie gegeven worden op door gebruik van de mobiele stoel.

Wat houdt deze cursus in?

In deze cursus leren we de verschillend verdieping van de stoelmassage, de ontspannende aanpak waarbij de behandeling op de kleding gedaan wordt. Met speciale technieken leert je de behandeling van de spieren van de benen. De stoelmassage wordt gegeven in een speciaal voor deze massage ontwikkelde stoel. De technieken zijn gebaseerd op oude oosterse drukpunttechnieken gecombineerd met moderne westerse inzichten.

Voor wie:

Voor mensen die het vak stoelmasseur bedrijfsmatig of in vrije tijd zo volledig mogelijk uit willen voeren.

Vooropleiding:

Je hebt de basiscursus stoelmassage gevolgd

Uitstroom:

Na deelname ontvang je een certificaat.

Doorstroom:

Na deze cursus kun je door met de cursus stoelmassage specialist.

Heb je alledrie de cursussen behaald dan krijg je het diploma vakopleiding allround stoelmassage.

Wat leer je?

Verdieping en extra technieken van de behandeling op kleding (rug, schouders, nek, hoofd en armen).

De technieken voor de benen.

Onze visie op stoelmassage

Wij komen vanuit onze praktijk op de werkvloer bij (grote) bedrijven. Veel mensen zitten lang achter hun beeldscherm. Vaak in dezelfde gespannen houding. Wij snappen dat de werkdruk hoog is en dat dat niet over een nacht ijs verandert. Maar wat je wel kunt veranderen is hoe jij met die hoge werkdruk omgaat. Wij leiden onze stoelmasseurs daarom niet alleen op met de juiste methoden en technieken, wij leren ze ook alert te zijn op het coachen van een gezonde werkhouding en de eigen verantwoordelijkheid van de cliënt. Want voorkomen is nog altijd beter dan genezen.

Stoelmassage biedt een prima behandeling voor deze problematiek. Met speciale technieken leert u de behandeling van de spieren van de nek, schouder, rug, armen, hoofd en handen. De stoelmassage wordt gegeven in een speciaal voor deze massage ontwikkelde stoel. De technieken zijn gebaseerd op oude oosterse drukpunttechnieken gecombineerd met moderne westerse inzichten.

Benodigdheden, kosten en inbegrepen

  • Neem graag mee: Twee kleine handdoeken en gemakkelijk zittende kleding.
  • Kosten: € 240,-(beroepsopleiding vrijgesteld van btw).
  • Inbegrepen zijn: lesmateriaal (bestaat uit theorie en uitgebreide informatie en foto’s over de behandelingen), thee en koffie, vruchtensap en een gezonde lunch.
  • Natuurlijk krijg je na de cursus een certificaat.

We zien je graag in ons trainingscentrum.