Workshop Chinese Handmassage

 Dagworkshop: 1 dag van 10.00 tot 17.00 uur
Eerst volgende mogelijkheid: Zaterdag 5 februari

Bekijk de agenda en schrijf je in

Wat is een Chinese Handmassage?

Chinese Handmassage is een holistische massagevorm met een sterke spirituele grondslag die gecombineerd wordt met specifieke technieken van acupressuur en klassieke handmassage.

Tijdens een Chinese Handmassage worden de meridianen in de hand en onderarm behandeld. Dit zijn punten die in het hele lichaam corresponderen met de organen, weefsel en de spieren. De massage bevordert de doorbloeding en het lymfesysteem, zo worden afvalstoffen beter en sneller afgevoerd en kunnen blokkades worden opgeheven en het  versterkt het zelf genezend vermogen van het lichaam. Een Chinese Handmassage werkt dus ontspannend, vitaliserend en reinigend.

Welke klachten of wanneer?
• Stress
• Lichte lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn
• Spier- en zenuwpijn
• Slapeloosheid
• RSI klachten

De workshop. Wat leer je?

Je leert de verschillende technieken die gebruikt worden tijdens een Chinese Handmassage. Verder krijg je basisinzicht in de meridianen en acupunctuurpunten in de handen en onderarm.

Onze visie op Chinese Handmassage

Handen hebben een belangrijke plaats in ons leven. Ze brengen het voelen en denken bij elkaar. Denk daarbij bijvoorbeeld eens aan muziek maken, schrijven, creatieve uiting,  liefkozen, bidden, gebarentaal, enz. enz. Handen maken verbinding en hebben te maken met aanraken, voelen en dragen.
Een handenmassage is bedoeld om in contact te komen met de ander of in het geval van zelfmassage in contact te komen met jezelf. Je lichaam, ziel en emotie weer te helen tot de eenheid die je in wezen bent .
Combineer de workshop Chinese Handmassage met onze workshop Chinese voetmassage en verrijk je praktijk.
Belangrijk om te weten

Bij deze workshop ontvang je een mooie en duidelijke cursusmap waarin alles wat op deze dag wordt behandeld stap-voor-stap wordt beschreven.

Na het volgen van deze workshop bent u in staat om zelfstandig een ‘Liefdevolle massage te geven, waarbij uw hart, handen en ziel zich harmonieus met elkaar verbinden’

Benodigdheden, kosten en inbegrepen
• Zelf mee nemen: Een wit hoeslaken, een grote en twee kleinere handdoeken en gemakkelijk zittende kleding.
• Kosten: € 140,-(beroepsopleiding vrijgesteld van btw).

• Inbegrepen zijn: Olie, lesmateriaal, thee en koffie, vruchtensap, een gezonde lunch.
• Natuurlijk krijg je na de workshop een certificaat.

We zien je graag in ons trainingscentrum.