Workshop Chinese Handmassage

basis informatie

altijd inclusief

Meer Cursussen
of workshops

Workshop Chinese Handmassage

Chinese Handmassage is een holistische massagevorm met een sterke spirituele grondslag die gecombineerd wordt met specifieke technieken van acupressuur en klassieke handmassage.

Tijdens een Chinese Handmassage worden de meridianen in de hand en onderarm behandeld. Dit zijn punten die in het hele lichaam corresponderen met de organen, weefsel en de spieren. De massage bevordert de doorbloeding en het lymfesysteem, zo worden afvalstoffen beter en sneller afgevoerd en kunnen blokkades worden opgeheven en het  versterkt het zelf genezend vermogen van het lichaam. Een Chinese Handmassage werkt dus ontspannend, vitaliserend en reinigend.

Welke klachten of wanneer?

Door de Klassieke massage en acupressuur technieken is het mogelijk lichamelijke klachten te verhelpen.

Je krijgt inzicht in positie van de handen in ons leven. Verder krijg je basisinzicht in de meridianen en acupunctuurpunten in de handen en onderarm.

De Workshop Chinese handmassage is een mooie aanvulling voor degene die als (sport)masseur,  massagetherapeut, als schoonheidsspecialiste of nagelstyliste aan het werk is. Je kunt er verschillende kanten mee op:
– je kunt de massage als losse behandeling aanbieden
– je kunt de massage goed combineren met een andere behandeling

Handen hebben een belangrijke plaats in ons leven. Ze brengen het voelen en denken bij elkaar. Denk daarbij bijvoorbeeld eens aan muziek maken, schrijven, creatieve uiting,  liefkozen, bidden, gebarentaal, enz. enz. Handen maken verbinding en hebben te maken met aanraken, voelen en dragen.
Een handenmassage is bedoeld om in contact te komen met de ander of in het geval van zelfmassage in contact te komen met jezelf. Je lichaam, ziel en emotie weer te helen tot de eenheid die je in wezen bent .
Combineer de workshop Chinese Handmassage met onze workshop Chinese voetmassage en verrijk je praktijk.

Er wordt gewerkt met de door Academie Ziyuli verstrekte boeken en lesmaterialen. Lesmaterialen worden uitgereikt tijdens de eerste les.Bij deze workshop ontvang je een mooie en duidelijke cursusmap waarin alles wat op deze dag wordt behandeld stap-voor-stap wordt beschreven.

Na het volgen van deze workshop bent u in staat om zelfstandig een ‘Liefdevolle massage te geven, waarbij uw hart, handen en ziel zich harmonieus met elkaar verbinden’.

Cursusduur en -belasting

De workshop duurt 1 dag
De dag bestaat uit theorie in de ochtend en in de middag praktijk

Aantal deelnemers

minimaal 4 en maximaal 10

Ben je nog geen 3 maanden zwanger of probeer je zwanger te worden? Dan is het niet verstandig om deel te nemen aan deze cursus. 

Zelf mee nemen: Een wit hoeslaken, een grote en twee kleinere handdoeken en gemakkelijk zittende kleding.
• Kosten: € 155,- (vrijgesteld van BTW)

• Inbegrepen zijn: Olie, lesmateriaal, thee en koffie, vruchtensap, een gezonde lunch.

• Natuurlijk krijg je na de workshop een certificaat.

We zien je graag in ons trainingscentrum.

Delen via:

Voeg je header hier toe

Voeg je header hier toe