workshop Vlinder Massage

basis informatie

altijd inclusief

Meer Cursussen
of workshops

NGS geaccrediteerd

Workshop
vlinder massage

De vlindermassage is een massage van de rug, waarbij dezelfde beweging steeds herhaald wordt. De vlindermassage richt zich op een van de belangrijkste centra van ons lichaam: de ruggenwervel. Hier komen alle zenuwbanen samen. Deze zenuwen regelen en besturen de verste uithoeken van ons lichaam. Het doel van deze massage is het prikkelen van deze banen. Deze prikkelingen dragen bij aan harmonie en balans in het lichaam, maar ook tussen lichaam en geest. De massage stimuleert en herstelt de oorspronkelijke werking van de zenuwen. Ook de blaasmeridiaan loopt over de ruggenwervels. Deze blaasmeridiaan is met haar 67 punten niet alleen de langste meridiaan. Maar ligt ook het dichts aan de oppervlak. Via de rug maakt zij verbinding met alle organen. Zij voert de losgekomen spanningen /afvalstoffen af.

Welke klachten of wanneer?

Door de vlinder massage technieken is het mogelijk lichamelijke klachten te verhelpen.

De vlindermassage is een eenvoudige, zachte en subtiele massage van de rug die diep inwerkt op het centrale zenuwstelsel. Tijdens een vlindermassage wordt dezelfde beweging eindeloos herhaald. Het zachte en repetitieve karakter zorgt voor een diepe ontspanning. De vlindermassage kun je ook heel goed in andere massages verwerken. Ook daar zal aandacht voor zijn.

De workshop vlinder massage is een waardevolle techniek voor elke masseur ongeacht zijn massage achtergrond om met een zachte benadering naast ontspanning, het evenwicht in het lichaam herstellen. 

De ervaring leert dat wij vaak uit balans zijn. Niet alleen ons lichaam is uit balans, maar ook de harmonie tussen lichaam en geest. Dat geeft vaak spanning en kwaaltjes. De vlindermassage richt zich op een van de belangrijkste centra van ons lichaam: de ruggenwervel en de belangrijke blaasmeridiaan. Naast ontspanning, herstelt een vlindermassage ook het evenwicht in het lichaam. Het nodigt het lichaam uit blokkades en oude spanningen los te laten. Daardoor is het ook een ideale massage tegen kwaaltjes.

Er wordt gewerkt met de door Academie Ziyuli verstrekte boeken en lesmaterialen. Lesmaterialen worden uitgereikt tijdens de eerste les.Bij deze workshop ontvang je een mooie en duidelijke cursusmap waarin alles wat op deze dag wordt behandeld stap-voor-stap wordt beschreven.

Na het volgen van deze workshop bent u in staat om zelfstandig een ‘Liefdevolle massage te geven, waarbij uw hart, handen en ziel zich harmonieus met elkaar verbinden’.

Cursusduur en -belasting

De workshop duurt 1 dag
De dag bestaat uit theorie in de ochtend en in de middag praktijk

Aantal deelnemers

minimaal 4 en maximaal 10

Ben je nog geen 3 maanden zwanger of probeer je zwanger te worden? Dan is het niet verstandig om deel te nemen aan deze cursus.

  • Neem graag mee: Een wit hoeslaken, een grote en twee kleinere handdoeken en gemakkelijk zittende kleding.
  • Koste: € 155,- (vrijgesteld van BTW)
  • Inbegrepen zijn: Olie, lesmateriaal, thee en koffie, vruchtensap, fruit en een gezonde lunch.
  • 6 NGS accreditatiepunten (de punten zijn toegekend voor wellnss, sport- en sportzorgmasseur).
  • Natuurlijk krijg je na de cursus een certificaat.

We zien je graag in ons trainingscentrum.

Delen via: