workshop kobido Japanse gezichtsmassage

basis informatie

altijd inclusief

workshop kobido Japanse gezichtsmassage

Kobido is een Japanse techniek voor gezichtsmassage en betekent letterlijk ‘het pad van de schoonheid’. De Japanse gezichtsmassage is een traditionele Japanse kunst, die dankzij de ontelbare toevoegingen en verfijningen door de verschillende generaties heen, leidt tot een unicum op massagegebied.

De massage verbetert de bloedcirculatie zodat er meer zuurstof naar het gezicht stroomt en verwijdert toxines en dode huidcellen. Elk deeltje van kruin tot schouder wordt met specifieke en aangepaste technieken onder handen genomen. Het is als het ware een combinatie van een hoofd-, nek- en gezichtsmassage met drukpunttechnieken en technieken uit de lymfedrainage. De behandeling van de meridianen en de acupunctuurpunten in ons hoofd- en halsgebied stimuleert niet alleen een natuurlijke facelift, maar harmoniseert tevens je lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele lichaam.

Wanneer en De effecten van Kobido?

Iedereen kan genieten van de weldadige ontspanning die een Japanse gezichtsmassage biedt. Kobido naast zijn anatomische effecten is ook een energetische behandeling die zijn effecten lang na de behandeling is aanwezig en voelbaar.

Contra-indicatie, een theoretische achtergrondinformatie, anamnese en de verschillende methoden en technieken. We beginnen met een theoretische achtergrond: hoe Kobido invloed heeft op lichaam en geest. Ondanks de vele technieken, leer je de basis waarop alle technieken gebaseerd zijn. Met Kobido leer je geest en lichaam in balans te brengen.

De Workshop Kobido is een mooie aanvulling voor degene die als masseur of als schoonheidsspecialiste aan het werk is. Je kunt er verschillende kanten mee op:
– je kunt de massage als losse behandeling aanbieden
– je kunt de massage goed combineren met een andere behandeling

n deze tijd doen we veel met ons hoofd. Onze levensenergie of ‘KI’ kan daardoor zo uit balans raken dat we niet alleen hoofdpijn krijgen, maar ook gespannen gezicht, nek en schouders. Het is echt belangrijk dat het hoofd, de nek en de schouders ontspannen in ons drukke bestaan. Met Kobido breng je lichaam en geest in balans. Een ontspannen hoofd is vaak ook een ontspannen lichaam. Mooi meegenomen; door een Kobido ontspant je gezicht en zie je er jaren jonger uit.

Er wordt gewerkt met de door Academie Ziyuli verstrekte boeken en lesmaterialen. Lesmaterialen worden uitgereikt tijdens de eerste les.Bij deze workshop ontvang je een mooie en duidelijke cursusmap waarin alles wat op deze dag wordt behandeld stap-voor-stap wordt beschreven.

Na het volgen van deze workshop bent u in staat om zelfstandig een ‘Liefdevolle massage te geven, waarbij uw hart, handen en ziel zich harmonieus met elkaar verbinden’.

Cursusduur en -belasting

De workshop duurt 1 dag
De dag bestaat uit theorie in de ochtend en in de middag praktijk

Aantal deelnemers

minimaal 4 en maximaal 10

Ben je nog geen 3 maanden zwanger of probeer je zwanger te worden? Dan is het niet verstandig om deel te nemen aan deze cursus.

  • Neem graag mee: Een wit hoeslaken, een grote en twee kleinere handdoeken en gemakkelijk zittende kleding.
  • Kosten: €155,- (vrijgesteld van BTW)
  • Inbegrepen zijn: Olie, lesmateriaal, thee en koffie, vruchtensap, fruit en een gezonde lunch.
  • Natuurlijk krijg je na de cursus een certificaat.

We zien je graag in ons trainingscentrum.

Delen via:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.