Workshop Chinese voetmassage

basis informatie

altijd inclusief

video
van de cursus

Meer Cursussen
of workshops

Workshop Chinese voetmassage

In China is het al meer dan 4000 jaar (!) heel gebruikelijk om je voeten regelmatig te laten masseren. Tijdens een Chinese voetmassage worden de reflexzones en de meridianen in voeten en onderbenen behandeld. Deze zones corresponderen met punten in je hele lichaam, zoals organen, weefsel en spieren.De massage bevordert de doorbloeding en het lymfesysteem, waardoor afvalstoffen kunnen worden afgevoerd en blokkades kunnen worden opgeheven. Een traditionele Chinese voetmassage werkt dus ontspannend, vitaliserend en reinigend.

Welke klachten of wanneer?

Door de Klassieke massage acupressuur technieken is het mogelijk lichamelijke klachten te verhelpen.

Je leert de verschillende technieken die gebruikt worden tijdens een Chinese voetmassage. Verder krijg je basisinzicht in de meridianen, acupunctuurpunten en reflexzones in voet en onderbeen.

De Workshop Chinese voetmassage is een mooie aanvulling voor degene die als (sport) masseur, massagetherapeut, als schoonheidsspecialiste of pedicuur aan het werk is. Je kunt er verschillende kanten mee op:
– je kunt de massage als losse behandeling aanbieden
– je kunt de massage goed combineren met een andere massage

De traditionele Chinese geneeskunst is oud. Oeroud. Generatie op generatie werd kennis verdiept en doorgegeven. Kennis van het lichaam, over de werking van het lichaam, over energie en ontspanning. En de heilzame werking ervan. Wij geloven dat de reguliere geneeskunde en behandelmethodes in het Westen heel goed aangevuld kunnen worden met de eeuwenoude kennis van de Chinese geneeskunst. Daarom geven wij deze rijke Oosterse kennis graag aan je door.

Combineer de workshop Chinese voetmassage met onze workshop Chinese handmassage en verrijk je praktijk.

Er wordt gewerkt met de door Academie Ziyuli verstrekte boeken en lesmaterialen. Lesmaterialen worden uitgereikt tijdens de eerste les.Bij deze workshop ontvang je een mooie en duidelijke cursusmap waarin alles wat op deze dag wordt behandeld stap-voor-stap wordt beschreven.

Na het volgen van deze workshop bent u in staat om zelfstandig een ‘Liefdevolle massage te geven, waarbij uw hart, handen en ziel zich harmonieus met elkaar verbinden’.

Cursusduur en -belasting

De workshop duurt 1 dag
De dag bestaat uit theorie in de ochtend en in de middag praktijk

Aantal deelnemers

minimaal 4 en maximaal 10

Ben je nog geen 3 maanden zwanger of probeer je zwanger te worden? Dan is het niet verstandig om deel te nemen aan deze cursus. 

  • Neem graag mee: Een wit hoeslaken, een grote en twee kleinere handdoeken en gemakkelijk zittende kleding.
  • Kosten: € 155,- (vrijgesteld van BTW)
  • Inbegrepen zijn: Olie, lesmateriaal, thee en koffie, vruchtensap, fruit een gezonde lunch.
  • Natuurlijk krijg je na de cursus een certificaat.

We zien je graag in ons trainingscentrum.

Delen via: