workshop indiase hoofdmassage

basis informatie

altijd inclusief

Meer Cursussen
of workshops

workshop indiase hoofdmassage

De Indiase hoofdmassage is meer dan 1000 jaar geleden ontwikkeld voor en door vrouwen. Zij zagen dat oliën, zoals kokos-, sesam-, amandel-, olijf- en henna-olie bijdroegen aan gezond en glanzend haar. Kappers namen al snel de hoofdmassage op in hun diensten: wie wil er nou niet glanzend en gezond haar!

Stress, boosheid en angst slaan zich vaak op in hoofd, nek, schouders en gezicht. Met de hoofdmassage wordt de opgeslagen spanning weggemasseerd.
De hoofdmassages werden van generatie op generatie doorgegeven. Daardoor kent de Indiase hoofdmassage een rijke traditie aan methoden en technieken per regio. De Indiase hoofdmassage wordt niet voor niets champissage genoemd. Champi betekent shamponeren.

Welke klachten of wanneer?

Door de Klassieke massage technieken is het mogelijk lichamelijke klachten te verhelpen.

Je leert hoe de Indiase hoofdmassage invloed heeft op lichaam en geest. Verder leer je in deze workshop de Indiase hoofdmassage te geven op de massagetafel. Ondanks de vele technieken, leer je de basis waarop alle technieken gebaseerd zijn. Met de Indiase hoofdmassage leer je geest en lichaam in balans te brengen.

De Workshop Indiase hoofdmassage is een mooie aanvulling voor degene die als kapper, masseur/massagetherapeut of schoonheidsspecialiste aan het werk is. Je kunt er verschillende kanten mee op:
– je kunt de massage als losse behandeling aanbieden
– je kunt de massage goed combineren met een andere behandeling

In deze tijd doen we veel met ons hoofd. Onze levensenergie of ‘prana’ kan daardoor zo uit balans raken dat we niet alleen hoofdpijn krijgen, maar ook gespannen nek en schouders. Het is echt belangrijk dat het hoofd, de nek en de schouders ontspannen in ons drukke bestaan. Met de Indiase hoofdmassage breng je lichaam en geest in balans. Een ontspannen hoofd is vaak ook een ontspannen lichaam. Mooi meegenomen; door een hoofdmassage ontspant je gezicht en zie je er jaren jonger uit.

Er wordt gewerkt met de door Academie Ziyuli verstrekte boeken en lesmaterialen. Lesmaterialen worden uitgereikt tijdens de eerste les.Bij deze workshop ontvang je een mooie en duidelijke cursusmap waarin alles wat op deze dag wordt behandeld stap-voor-stap wordt beschreven.

Na het volgen van deze workshop bent u in staat om zelfstandig een ‘Liefdevolle massage te geven, waarbij uw hart, handen en ziel zich harmonieus met elkaar verbinden’.

Cursusduur en -belasting

De workshop duurt 1 dag
De dag bestaat uit theorie in de ochtend en in de middag praktijk

Aantal deelnemers

minimaal 4 en maximaal 10

Ben je nog geen 3 maanden zwanger of probeer je zwanger te worden? Dan is het niet verstandig om deel te nemen aan deze cursus.

Je hebt minimaal een cursus ontspanningsmassage nodig, omdat je tijdens de cursus al aardig moet kunnen masseren!

  • Neem graag mee: Een wit hoeslaken, een grote en twee kleinere handdoeken en gemakkelijk zittende kleding.
  • Kosten: € 155,- (vrijgesteld van BTW) 
  • Inbegrepen zijn: Olie, lesmateriaal, thee en koffie, vruchtensap, fruit en een gezonde lunch.
  • Natuurlijk krijg je na de cursus een certificaat.

We zien je graag in ons trainingscentrum.

Delen via: