cursus stoelmassage specialist

basis informatie

altijd inclusief

cursus stoelmassage specialist

Stoelmassage brengt ontspanning, verhoogt de concentratie, zorgt voor prestatieverbetering, werkt stressverminderend en reduceert de spanning in de spieren. De massage duurt naar wens 15 tot 30 minuten en kan gemakkelijk op locatie gegeven worden op door gebruik van de mobiele stoel.

Welke klachten of wanneer?

Door de stoelmassage technieken met olie is het mogelijk lichamelijke klachten te verhelpen.

In deze cursus leren we de verschillende aspecten van de stoelmassage kennen, de ontspannende en de therapeutische aanpak, de behandeling vooral direct op de huid. Ook is er aandacht voor bedrijfsvoering.

Met speciale technieken leert je de behandeling van de spieren van de nek, schouder en de rug.

Klachtgerichte therapeutische stoelmassage direct op de huid met olie.

Mogelijkheden van verschillende behandelingen afgestemd op de (wens van de) cliënt.

Supervisiedag en leer van de integratie van de geleerde technieken

Voor stoelmasseurs die zich verder willen verdiepen en bekwamen in stoelmassage met gebruik van olie om zo effectief klachtgerichte behandelingen te geven.

Vooropleiding:

stoelmassage basis (en eventueel ook professioneel)

Uitstroom:

De cursus wordt afgesloten met een certificaat,

Wie ook de examens behaald heeft van de basis en professioneel ontvangt het academiediploma opleiding allround stoelmassage.

Wij komen vanuit onze praktijk op de werkvloer bij (grote) bedrijven. Veel mensen zitten lang achter hun beeldscherm. Vaak in dezelfde gespannen houding. Wij snappen dat de werkdruk hoog is en dat dat niet over een nacht ijs verandert. Maar wat je wel kunt veranderen is hoe jij met die hoge werkdruk omgaat. Wij leiden onze stoelmasseurs daarom niet alleen op met de juiste methoden en technieken, wij leren ze ook alert te zijn op het coachen van een gezonde werkhouding en de eigen verantwoordelijkheid van de cliënt. Want voorkomen is nog altijd beter dan genezen.

Er wordt gewerkt met de door Academie Ziyuli verstrekte boeken en lesmaterialen. Lesmaterialen worden uitgereikt tijdens de eerste les.Bij deze workshop ontvang je een mooie en duidelijke cursusmap waarin alles wat op deze dag wordt behandeld stap-voor-stap wordt beschreven.

Na het volgen van deze workshop bent u in staat om zelfstandig een ‘Liefdevolle massage te geven, waarbij uw hart, handen en ziel zich harmonieus met elkaar verbinden’.

Cursusduur en -belasting:
Cursus stoelmassage specialist duurt 2 dagen.
De studiebelasting is ongeveer 2 uur per week.

Ben je nog geen 3 maanden zwanger of probeer je zwanger te worden? Dan is het niet verstandig om deel te nemen aan deze cursus.

  • Neem graag mee: Twee kleine handdoeken en gemakkelijk zittende kleding.
  • Kosten: € 265,-(vrijgesteld van BTW)
  • Inbegrepen zijn: lesmateriaal (bestaat uit theorie en uitgebreide informatie en foto’s over de behandelingen), thee en koffie, vruchtensap, fruit en een gezonde lunch.

  • Natuurlijk krijg je na de cursus een certificaat.

We zien je graag in ons trainingscentrum.

Delen via: