workshop leren masseren

basis informatie

altijd inclusief

workshop leren masseren

Massage is zo oud als de mensheid zelf. Bedenk maar eens: je wrijft vaak intuïtief over een pijnlijke plek of een gespannen lichaamsdeel. In veel culturen is elkaar masseren heel gewoon. Van kinds af aan wordt je geleerd om elkaar een massage te geven. Een goed uitgevoerde massage is een weldaad voor lichaam en geest. Je ontspant, of wordt juist vitaal. Je voelt je lekker in je vel.
Heb je altijd al willen leren masseren? Dat kan nu met onze  workshop.

Je leert een goede ontspannende massage te geven. Je leert ook hoe je bepaalde stress- en spanningsgebieden extra aandacht geeft. Je leert te voelen wanneer een gespannen spier in je hand soepeler wordt en je voelt hoe degene die je masseert zich volledig ontspant.

De workshop leren masseren bestaat uit een theoretisch en praktisch dagdeel:

  • Wanneer wel/ niet masseren (contra-indicaties)
  • Houding van de masseur
  • Voorbereidingen op de massage
  • Basistechnieken uit de klassieke massage
  • Masseren van rug
  • Masseren van nek en schouders

Iedereen die kennis wil maken met het geven van massage in de privésfeer of om eventueel later zich te verdiepen in de massagevak. 

 

Druk, druk, druk. In deze tijd rennen we maar door. En als we een keer niet rennen, dan doen onze gedachten dat wel. De spanning van de maatschappij levert vaak onbewust ook spanning op in lichaam en geest. Dat geeft klachten, zoals pijnlijke en gespannen spieren, onrustig of slecht slapen en irritatie (kort lontje). Met mijn Perzische achtergrond heb ik geleerd dat het heel gebruikelijk is om elkaar te masseren en aan te raken. Vóór ontspanning en tégen pijnlijke spieren en gewrichten. Ik mis dat in de westerse cultuur. Raak elkaar vaker aan, masseer elkaar, geef elkaar positieve aandacht. De workshop leren masseren geeft je de mogelijkheid om elkaar meer aan te raken.

Er wordt gewerkt met de door Academie Ziyuli verstrekte boeken en lesmaterialen. Lesmaterialen worden uitgereikt tijdens de eerste les.Bij deze workshop ontvang je een mooie en duidelijke cursusmap waarin alles wat op deze dag wordt behandeld stap-voor-stap wordt beschreven.

Na het volgen van deze workshop bent u in staat om zelfstandig een ‘Liefdevolle massage te geven, waarbij uw hart, handen en ziel zich harmonieus met elkaar verbinden’.

Cursusduur en -belasting

De workshop duurt 1 dag
De dag bestaat uit theorie in de ochtend en in de middag praktijk

Aantal deelnemers

minimaal 4 en maximaal 10

Ben je nog geen 3 maanden zwanger of probeer je zwanger te worden? Dan is het niet verstandig om deel te nemen aan deze cursus.

  • Neem graag mee: Een wit hoeslaken, een grote en twee kleinere handdoeken en gemakkelijk zittende kleding.
  • Kosten: € 155,- (vrijgesteld van BTW)
  • Inbegrepen zijn: Olie, lesmateriaal, thee en koffie, vruchtensap, fruit en een gezonde lunch.
  • Natuurlijk krijg je na de cursus een certificaat.

We zien je graag in ons trainingscentrum.

Delen via: