Workshop leren masseren

Dagworkshop: 1 cursusdag van 10.00 tot 17.00 uur
Eerstvolgende mogelijkheid: Zondag 17 juli 

Bekijk de agenda en schrijf je in

Waarom leren masseren ?

Massage is zo oud als de mensheid zelf. Bedenk maar eens: je wrijft vaak intuïtief over een pijnlijke plek of een gespannen lichaamsdeel. In veel culturen is elkaar masseren heel gewoon. Van kinds af aan wordt je geleerd om elkaar een massage te geven. Een goed uitgevoerde massage is een weldaad voor lichaam en geest. Je ontspant, of wordt juist vitaal. Je voelt je lekker in je vel.
Heb je altijd al willen leren masseren? Dat kan nu met onze  workshop.

De workshop. Wat leer je?

Je leert een goede ontspannende massage te geven. Je leert ook hoe je bepaalde stress- en spanningsgebieden extra aandacht geeft. Je leert te voelen wanneer een gespannen spier in je hand soepeler wordt en je voelt hoe degene die je masseert zich volledig ontspant.

De workshop leren masseren bestaat uit een theoretisch en praktisch dagdeel:

  • Wanneer wel/ niet masseren (contra-indicaties)
  • Houding van de masseur
  • Voorbereidingen op de massage
  • Basistechnieken uit de klassieke massage
  • Masseren van rug
  • Masseren van nek en schouders

Onze visie

Druk, druk, druk. In deze tijd rennen we maar door. En als we een keer niet rennen, dan doen onze gedachten dat wel. De spanning van de maatschappij levert vaak onbewust ook spanning op in lichaam en geest. Dat geeft klachten, zoals pijnlijke en gespannen spieren, onrustig of slecht slapen en irritatie (kort lontje). Met mijn Perzische achtergrond heb ik geleerd dat het heel gebruikelijk is om elkaar te masseren en aan te raken. Vóór ontspanning en tégen pijnlijke spieren en gewrichten. Ik mis dat in de westerse cultuur. Raak elkaar vaker aan, masseer elkaar, geef elkaar positieve aandacht. De workshop leren masseren geeft je de mogelijkheid om elkaar meer aan te raken.

Belangrijk om te weten:

Er wordt gewerkt met de door Academie Ziyuli verstrekte boeken en lesmaterialen. Lesmaterialen worden uitgereikt tijdens de eerste les.Bij deze workshop ontvang je een mooie en duidelijke cursusmap waarin alles wat op deze dag wordt behandeld stap-voor-stap wordt beschreven.

Na het volgen van deze workshop bent u in staat om zelfstandig een ‘Liefdevolle massage te geven, waarbij uw hart, handen en ziel zich harmonieus met elkaar verbinden’

Aantal deelnemers: minimaal 4 en maximaal 10

Ben je nog geen 3 maanden zwanger of probeer je zwanger te worden? Dan is het niet verstandig om deel te nemen aan deze cursus.

Benodigdheden, kosten en inbegrepen

  • Neem graag mee: Een wit hoeslaken, een grote en twee kleinere handdoeken en gemakkelijk zittende kleding.
  • Kosten: € 115,-
  • Inbegrepen zijn: Olie, lesmateriaal, thee en koffie, vruchtensap, en bij dagworkshop  een gezonde lunch.
  • Natuurlijk krijg je na de cursus een certificaat.

We zien je graag in ons trainingscentrum.