workshop ergonomisch masseren

basis informatie

altijd inclusief

Meer Cursussen
of workshops

workshop ergonomisch masseren

Heb jij als masseur wel eens het gevoel dat je na het geven van een massage, zelf op die stoel of tafel zou willen liggen? Heb je zelf wel eens last van je handen, polsen, ellebogen, schouders of rug? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

Ergonomisch masseren voor masseur EN klant!

De houding van een masseur is minstens zo belangrijk als het geven van de massage. Wil je je werk als masseur goed vol kunnen houden, dan is het belangrijk om zuinig te zijn op je lichaam door bijvoorbeeld ergonomisch te masseren. De effectiviteit van een techniek word bovendien voor een groot deel bepaald door de houding en de positie van de masseur. Zo heeft je klant ook baat bij het ergonomisch masseren!

Wij bieden jou de mogelijkheid om samen met jou te kijken naar de houding die bij jou past. Je kunt vaak met wat kleine aanpassingen al een groot verschil maken. Met persoonlijke aandacht en begeleiding kijken wij naar wat jij gewend was te doen en hoe jij je houdingen en grepen optimaal kunt aanpassen naar jouw lichaam.

Voor iedere masseur, ongeacht je achtergrond van massagevorm en technieken.

Kennis is delen en delen is helen’. Daar geloven wij in. Wij wensen iedere masseur prettig werken en iedere klant een fijne, weldadige massage. Het is voor zowel de klant als de masseur van belang dat er ergonomisch gemasseerd wordt. Ziyuli wil daar graag aan meewerken.

De workshop Ergonomisch masseren duurt van 10:00 tot 17:00 uur.

Aantal deelnemers: minimaal 4 en maximaal 10.

Hoeslaken voor de massagetafel en twee grote handdoeken (eventueel ook te gebruiken voor de massagestoel). Draag gemakkelijk zittende kleding.

Kosten: € 155,- (vrijgesteld van BTW)

Inbegrepen:Thee en koffie, vruchtensap, fruit een gezonde lunch.

We zien je graag in ons trainingscentrum.

Delen via: